Beskrivelse

Oversat af

Utomhusdusch med Stor Vattenkapacitet

Stor Vattenkapacitet: Uppgraderad med en 35 liters vattenbehållare och ett 5-bars vattentryck kan du njuta av en uppfriskande dusch direkt utomhus.Anslut enkelt utomhusduschen till en trädgårdsslang för att snabbt skölja av dig före och efter simning.

Snabb och Enkel Installation: Duschens bottenplatta i spraymålad aluminium är förborrad och kan monteras direkt med expansionsbultar. Den smidiga snabbkopplingen gör installationen enkel och kräver bara en vridning.

Hållbar och Stabil Konstruktion: Vår stående soluppvärmda utomhusdusch är utrustad med en premiumkran och en integrerad termometer, vilket förhindrar vattenläckage och gör den lätt att underhålla. Den spraymålade basen i aluminium och dammskyddet i 420D-material klarar enkelt av hårda utomhusförhållanden.

15x15cm Duschhuvud: Med 64 tätt placerade vattenutlopp får du en uppfriskande duschupplevelse. Inloppet kan också anslutas till en trädgårdsslang utan behov av ytterligare tillbehör. Fullständig soluppvärmning möjliggör att vattnet kan värmas upp till 30? på 3-4 timmar.

Mångsidig Användning: Den vertikala utomhusduschen kan justera både varmt och kallt vatten, vilket gör den perfekt för trädgården, vid poolen, och mer. Förutom att användas för att tvätta av sig före och efter simning, är den även idealisk för rengöring av husdjur, fyllning av vattenpistoler, vattenballonger och andra vattenspel.

Uppgradera din utomhusupplevelse med vår hållbara och användarvänliga soluppvärmda utomhusdusch!

Varenr. 637 077 943

Visninger 27

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tors. 4 juli 20:18

Utomhusdusch, Soluppvärmd utomhusdusch, Utedusch, Dusch, Pooldusch

Udbudspris

|0 Bud

2 999 SEK

Slutter om

DekalHuset

Jönköping, Sverige

4.8

DekalHuset

Verificeret

Topsælger

399 anmeldelser

Læs anmeldelser