Beskrivelse

Oversat af

Mycket gott skick. Fodral i mycket gott skick. VHS-film: Copycat. Nagelbitande thriller från 1995 med bl.a. Sigourney Weaver (Alien) och Holly Hunter (The Piano). Svår svensk utgåva från Warner Home Video. Omslag, etikett och kassett i mycket fint skick! Fodralet och kassetten ordentligt rengjorda.

Story:

Helen Hudson (Weaver) är expert på seriemördare. Efter en föreläsning blir hon överfallen av en sådan, vilket leder till att hon drabbas av agorafobi och inte vågar gå ut. På grund av sina speciella kunskaper måste hon dock hjälpa polisen att spåra upp en mördare. Till en början verkar det som att det finns flera seriemördare på fri fot. Men snart inser de att det rör sig om en copycatmördare som imiterar några av historiens mest ökända mördare – däribland Ted Bundy, Jeffrey Dahmer och David Berkowitz.

Svensk text.

Se våra andra auktioner - många böcker/sagoböcker, serier & samlarföremål ute samt fler läggs upp regelbundet, så håll utkik!

7 dagars betaltid efter vunnet bud. Samfraktar alltid för bästa fraktpris! Postens brevporto. I fraktpriset ingår ordentligt vadderat kuvert för att skydda din vara på bästa möjliga sätt. Köper du flera varor så erbjuder vi rek med Schenker som fraktalternativ, om varorna överstiger 1 kg. Betalalternativ: Tradera-betalning; Swish, Paypal, Klarna, med flera.

International buyers are accepted, additional shipping fee. Wait for mail from us before paying.

Vi har över 30-års erfarenhet som bok- & seriesamlare och är särskilt specialiserad på titlar utkomna mellan 1840-1960. Hör gärna av Dig om det är någon särskild serie, bok eller film som du söker.

Varenr. 636 939 092

Visninger 24

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tors. 25 juli 20:02

VHS FILM COPYCAT 1995 WEAVER HUNTER SERIEMÖRDARE THRILLER SPÄNNING RYSARE MORD

Pris

49 SEK

Svea-Serier-och-Antik

Hässelby, Sverige

5.0

Svea-Serier-och-Antik

Verificeret

Topsælger

793 anmeldelser

Læs anmeldelser