Beskrivelse

Oversat af

UTGÅNGEN Studio S utgåva

Trasslet för den tvärilske Cruchot (de Funés) startar denna gångnär han lyckas haffa en fartdåre av värsta sort - och blirblixtförälskad i henne! Men vad värre är, så blir även Cruchotschef. En lömsk skurk utnyttjar situationen och kidnappar dekärlekskrankas ögonsten, vilket urartar i en halsbrytandeskrattkarusell om vilken Eskilstunakuriren skrev: "Bara denlyckliga nunnans motorcykelfärd på serpentinvägar med Louis deFunés i sidovagn utan hjul är ett mästerstycke i sig!"

Komedi från 1968 av Jean Girault med Louis de Funes och JeanLefebvre. Detta var skrattsuccé nummer 3 i den populäraste Franskafilmserien i mannaminne. Med otroliga 36 miljoner biobesökareenbart i hemlandet är Moralens väktare-serien den största franskabiosuccén någonsin. Mellan 1964-1982 placerade samtliga sex filmersig på årslistorna över de tio största bioframgångarna, flera avdem på plats nr 1.

Text: Svenska
Språk: Franska
Format: DVD Region 2 (Europa/Sverige)
Ursprungsland: Sverige
Bonus material: (se bild)

Omslag och dvd I bra skick. Original inga hemmabrända dvdr.Köpfilmsutgåva. (kolla innan du bjuder vilka regioner din spelareklarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (sevåra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser,kanske hittar du något mer

Varenr. 602 775 363

Visninger 88

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Moralens väktare 3: gifter sig UTGÅNGEN dvd Louis DeFunes

Pris

98 SEK

TPLrec

MOTALA, Sverige

5.0

Virksomhed

Topsælger

14 637 anmeldelser

Læs anmeldelser