Beskrivelse

Oversat af

Mycket fin grundhyvel. Jag har använt den en hel del när jag bygger fönster, men den är i nyskick. Jag har varit mycket nöjd med hyveln som jag köpte pga mekanismen som ställer in skärdjupet. Den tillåter mycket exakt justering med en enda ratt utan återfjädring eller ändrat skärdjup vid hyvling. Det man ”betalar” för denna funktion är ett litet spel i sidled på stålet, men detta påverkar inte funktion eller precision på något sätt.

Kommer med anhåll, två blad, bladhållare för att underlätta slipning/bryning och insexnycklar för justering. Tyvärr kastade jag originallådan då jag inte räknade med att sälja hyveln.

Länk till video från tillverkaren:
https://m.youtube.com/watch?v=eiIDhAmWJlA

Jag säljer hyveln för att jag av någon anledning alltid sträcker mig efter min antika Stanley, oklart varför. Då denna hyvel inte används säljer jag den.

Hör av dig om du har några frågor.

Jag kör just nu en utrensning av verktyg som jag inte använder. Kolla mina andra annonser. Jag samfraktar gärna. Upphämtning på plats på Södermalm i Stockholm funkar också.

Jag vill att köparen skall bli nöjd. Fråga gärna innan du bjuder om något är oklart. Om du inte är nöjd, eller tycker något i min beskrivning inte stämde när du fått hem verktyget så hoppas jag att du hör av dig så vi kan lösa det på något rimligt sätt.

Varenr. 649 123 498

Visninger 195

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Grundhyvel, router plane, KM-17

Slutter 4 nov. 16:43

Førende bud

110 SEK

Vissenisse

Stockholm, Sverige

Verificeret

75 anmeldelser

Læs anmeldelser