Beskrivelse

Oversat af

TWILIGHT:
Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma. Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington, Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.
NEW MOON:
Efter att ha blivit dödligt förälskad i vampyren Edward Cullen, blir Bella Swan helt förkrossad över hans plötsliga försvinnande. Hon blir vän med den oemotståndlige Jacob Black men dras in i en värld av varulvar, vampyrernas dödsfiender, där hennes lojalitet sätts på prov!
ECLIPSE:
En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt för att ta ut sin hämnd på Bella som åter igen befinner sig omgiven av fara. Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar. Men Bella har också ett annat val att göra - valet mellan liv eller död. Men vad är vad?
Dessa Dvd Filmerhar SvenskTextning
SE BILD

Varenr. 638 229 894

Visninger 82

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

THE TWILIGHT SAGA (TWILIGHT + NEW MOON + ECLIPSE) 3-DISC DVD

Pris

45 SEK

Trollet 74

Katrineholm, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

5 870 anmeldelser

Læs anmeldelser