Beskrivelse

Oversat af

2 st. Stämjärn från Jernbolaget och Eskilstuna enligtbilder. Nyslipade och polerade av proffesionell yrkesman I Eskilstuna. Exakta mått på bredd enligt bilder. Stämjärnen är troligen från cirka mitten av 1900 talet och är begagnade, mycket bra stål i dessa gamla verktyg ! Bär lite spår efter rost på ytorna som nu är bortpolerat. Längd 20 och 22 cm. Vikt 400 gram ihop.
VÄNLIGEN LÄS TEXTEN NEDAN :

Internationell frakt UTANFÖR EU sker med Postnord !! Frakt med spårning / tracking går att få och är obligatoriskt på detta objekt. All frakt sker på köparens egen risk. Pris på begäran.

14 dgrs lagstadgad returrätt inom Sverige om inte varan står som renoveringsobjekt. Om ni är missnöjd så kontaktar ni oss direkt när ni mottagit varan och motiverar retur så tar vi saken därifrån. All packning sker noggrant och om nåt händer med paketet , försvinner eller blir skadat under transport så tar ni det med transportören. Vid återbetalning vid retur sker det efter att vi mottagit varan i samma skick som vi sände den och med samma packmaterial. Återbetalning sker via tradera. Ni / kunden står för kostnaden för returfrakten som då ska ske med samma fraktbolag.

Varenr. 646 007 055

Visninger 64

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 6 okt. 20:48

STÄMJÄRN JERNBOLAGET, 35 & 50 MM, ESKILSTUNA, NYSLIPADE,

Førende bud

|

1 SEK

Slutter om

Prima_Gamla_Grejer

Eskilstuna, Sverige

5.0

Prima_Gamla_Grejer

Virksomhed

Topsælger

180 anmeldelser

Læs anmeldelser