Beskrivelse

Oversat af

Jag säljer hela min samling bestående av nio dalahästar och två dalatuppar. Ett par av hästarna är äldre. Trähästarna har inte tudelade öron. De står stadigt på alla fyra benen. Var vänlig studera de stora bilderna. Storleken på dalahästarna är mellan tio (de två största) till fyra centimeter höga (den minsta) och tio-fyra centimeter långa. Två av de röda är etikettmärkta med "Nils Olsson" och den grå med "John Gudmunds" (bilderna tre och fyra). En av de två större hästarna har avskavning på öronen och en av Olssons hästar har en spricka i benet (bild tre). Den stora tuppen har en skadad kam. Nyckelringshästen verkar vara gjord av tenn. Var vänlig se bilderna.

Obs, detta är en riktig auktion! Utropspris endast 349 kronor och inget reservationspris, utan du får alla de charmerande dalahästarna för 349 kr om ingen annan bjuder högre! Jag packar i hård kartong med bubbelplast och tar aldrig ut någon avgift för förpackningsmaterial, hantering eller liknande. Schenkers (spårbart och försäkrat) porto för den här auktionen blir 59 kronor.

Betalning på Traderas sida PayPal, Bankgiro, Swish mm. Självklart sampackar jag om du vinner fler av mina auktioner. Titta gärna på mina andra auktioner.

(Sökord: träfigur träfigurer dalahästar trähästar trähäst morahäst morahästar )

Varenr. 647 917 222

Visninger 180

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

 

Samlet fragt

1 dag

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Elva dalahästar och dalatuppar i olika storlekar och från olika tillverkare

Slutter 27 okt. 20:33

Førende bud

429 SEK

finagrejer6

Södertälje, Sverige

5.0

finagrejer6

Verificeret

Topsælger

616 anmeldelser

Læs anmeldelser