Beskrivelse

Oversat af

Innehåll:

  • 1 Ultra Pro: Pokémon Scorching Summit 9-Pocket Portfolio

Produktbeskrivning:

Håll dina Pokémon-kort säkra och organiserade med Pokémon Scorching Summit 9-Pocket Portfolio. Denna portfölj är designad för att ge både samlare och spelare ett stilfullt och praktiskt sätt att förvara sina värdefulla kort. Med ett design som speglar temat i Scorching Summit-serien, är denna portfölj både funktionell och visuellt imponerande.

Vad ingår:

  • 9-pockets per sida: Varje sida i portföljen har 9 fickor, vilket gör att du kan förvara upp till 180 kort (framsida och baksida).
  • Premiumkvalitet: Tillverkad med slitstarka material som skyddar dina kort från skador, smuts och slitage, samtidigt som de hålls säkert på plats.
  • Tematisk design: Portföljen är dekorerad med konstverk inspirerat av "Scorching Summit", vilket gör den till ett perfekt tillägg till din Pokémon-samling.

Varför välja Pokémon Scorching Summit 9-Pocket Portfolio?

  • Skydda dina kort: Håll dina kort i perfekt skick med denna högkvalitativa portfölj, idealisk för samlare som vill bevara sina värdefulla kort.
  • Organisera enkelt: Med 9 fickor per sida kan du enkelt organisera dina kort efter typ, serie eller favoritpokémon.
  • Visuellt tilltalande: Den snygga designen gör att denna portfölj inte bara är funktionell utan också ett utmärkt utställningsobjekt för din samling.

Förbättra din samling och skydda dina kort med Pokémon Scorching Summit 9-Pocket Portfolio. Perfekt för alla Pokémon-entusiaster!

Varenr. 637 601 947

Visninger 198

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Ultra Pro: Pokémon Scorching Summit 9-Pocket Portfolio

Pris

197 SEK

Hobbykort

Varberg, Sverige

4.9

Hobbykort

Virksomhed

13 anmeldelser

Læs anmeldelser