Beskrivelse

Oversat af

Säljer en klassisk burk i metall från O'boy à 1 kilo. Notera att det dessvärre inte medföljer något lock, därav utgångspriset. En trevlig burk med den rätta retrokänslan till samlingen, att ha som inredningsdetalj eller varför inte som kruka? Det är bara fantasin som sätter gränser!

Burken är i hyfsat begagnat skick för sin ålder men repor och märken förekommer såklart. Finns lite mer repor på ett ställe och två små inbuktningar på burken (se bild 5 och 6). En rostfäck på bottens utsida och två lite större på insidan. Fläckar/missfärgning finns både inuti och undertill - har försökt fånga det med kameran men där är lite mer än vad bilderna gör gällande. Zooma gärna själv in på bilderna för att se skicket på objektet, så att ni inte blir besvikna. Den är inte i nyskick men inger en lite sliten och cool retrokänsla!

O'boyburken är ca 14,5 cm hög och för övrigt mäter den ca 15,5 cm i diameter. Väger 179 gram.

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 7 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Varenr. 646 218 003

Visninger 96

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Klassisk O'boyburk Marabou, choklad, retro, nostalgi, inredningsdetalj!

Slutter 12 okt. 10:09

Udbudspris

0 Bud

55 SEK

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verificeret

Topsælger

775 anmeldelser

Læs anmeldelser