Beskrivelse

Oversat af

En spännande roman om en frikyrkoprostens brottning med sitt förflutna, samtidigt som han dras in i kampen för att rädda en ung kvinnas ur den undre världens grepp. Konflikter inom hans egen församling spetsar ytterligare situationen för honom. Operation Barbro är en spännande och oväntad roman om apparater, religion och samhällsnytta. Den är ett bidrag till Harriers stora, serien av medniskliget engagemang i den romantiska stilen och ingår i Harriers svenska berättare.

"Operation Barbro" av Jörgen Kallmark – En nervkittlande spionthriller full av intriger!

Kliv in i en värld av spionage, där inget är som det verkar och farorna lurar bakom varje hörn. Operation Barbro är en intensiv och fartfylld thriller som följer en hemlig operation med oväntade konsekvenser. Med oväntade vändningar, hög insats och väl utmejslade karaktärer kommer denna bok att hålla dig fastnaglad från första till sista sidan.

Perfekt för dig som älskar spänning, konspirationer och vill ha en bok som är omöjlig att lägga ifrån sig. Kallmark lyckas skapa en unik blandning av realism och fiktion, där inget känns omöjligt. Du kommer snabbt att dras in i berättelsen och få uppleva intensiva jakter, dolda agendor och den ständiga kampen mellan lojalitet och svek.

Skaffa Operation Barbro idag och ge dig in i en värld av spioner, hemligheter och farliga uppdrag – en bok du inte får missa!

Varenr. 649 122 701

Visninger 23

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra sælgeren

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Boken "Operation Barbro" av Jörgen Kallmark

Slutter 24 nov. 02:00

39 SEK