Beskrivelse

Oversat af

KONDITION: 70x100 cm tryckt på båda sidorna, rullad . De eventuella minimala skönhetsfel som dessa posters kan ha är oftast orsakde vid biografernas hantering men påverkar inte helhetsintrycket.
Du bjuder på en originalaffisch endast avsedd för biografer, inte till för försäljning eller vidarespridning. Väldigt få togs till vara och dessa ökar ständigt i värde. Särskilt nu för tiden när det knappt finns några affischer alls av papper p.g.a biografernas digitalisering av sin reklam.
Passar alla 70x100-ramar från IKEA och liknande.
Du kan lugnt och med största säkerhet handla av Movie Art som startade som butik i Göteborg redan 1985 och sålde nya och vintage-affischer och övrig merchandise inom film- & musik-världen.
År 1987 började vi sälja på "postorder" som det hette då och 1996 var vi on-line. Den fysiska butiken stängde 2006 men on-line-försäljningen fortsatte fram till 2010. En del av det kvarvarande lagret av filmaffischer kommer jag nu att auktionera ut, där jag hoppas att det ska finnas någonting för alla. Lycka till med budandet! / Sten G Gustavsson

Varenr. 644 765 898

Visninger 26

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 22 sept. 18:09

Movie Art Auktion: PUNCH DRUNK LOVE svensk originalaff. 2002 Adam Sandler

Udbudspris

|0 Bud

99 SEK

Slutter om

Sten-G-Art

Mölndal, Sverige

5.0

Sten-G-Art

Virksomhed

Topsælger

1 937 anmeldelser

Læs anmeldelser