Beskrivelse

Oversat af

Samfraktar. Begär samfraktspris när du är klar. Ju fler varor du köper desto mer sparar du in på frakten, så lägg till allt i varukorgen innan du skickar i väg ordern. Samfrakt erbjuds 7 dagar från ditt första köptillfälle.

Leverans
Betalda varor skickas inom 24 timmar (oftast samma dag) på vardagar. Beställer du innan kl 12:00 så skickas dina varor samma dag till dig. På helger och röda dagar skickas inga varor. Beställer du på en helg eller röd dag så skickas dina varor på förstkommande arbetsdag.

Leverans sker med PostNord som brev eller spårbart alternativ och med Schenker. Det tar ungefär 2-5 arbetsdagar för dem att leverera dina varor, del på grund av varannandagsutdelning i landet.

Frakt är beräknat utifrån PostNords prislista + 3:- för kuvert och emballage.

Varorna skickas till den adress som finns registrerat hos Tradera. Det är därför viktigt att ni uppgett rätt adress i er profil på Tradera - detta för att undvika att ni skall betala en ny fraktavgift om försändelsen blir returnerad.

Retur & Ångerrätt
Vid eventuell retur, kontakta mig via e-post här på Tradera. Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Ångerfristen börjar gälla den dagen du mottagit dina varor. Vid ångrat köp står du för returfrakten och att det är tillräcklig paketerat så att varorna ej skadas i transporten.

Hör av dig till mig under "Ställ fråga" om det är några funderingar du har eller om du behöver hjälp med något.

Med vänliga hälsningar,
FyndgrenGranska bilderna noggrant innan bud/köp, då det kan finnas fläckar, nött/kantstött, böjt mm
Vikt: Ungefär 3,5 gram

Varenr. 648 847 000

Visninger 15

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Vykort The Union of Crete with Greece on 1 December 1913

Slutter 26 okt. 11:08

Udbudspris

0 Bud

20 SEK

Fyndgren

Mölndal, Sverige

5.0

Fyndgren

Virksomhed

Topsælger

5 437 anmeldelser

Læs anmeldelser