Beskrivelse

Oversat af

Produktbeskrivning: Vidvie 3,5 mm hona till Lightning-kontakt

Upplev en sömlös ljudupplevelse med Vidvies 3,5 mm hona till Lightning-kontakt. Denna högkvalitativa adapter gör det enkelt att ansluta dina vanliga hörlurar eller bilens ljudsystem direkt till din iPhone eller iPad.

Egenskaper:

Kompabilitet: Perfekt för alla Apple-enheter med Lightning-port, vilket gör det möjligt att njuta av ljud utan begränsningar.Hög ljudkvalitet: Adaptern erbjuder en klar och kraftfull ljudåtergivning, vilket gör att du kan njuta av din musik och dina podcasts i bästa möjliga kvalitet.Portabel design: Den lätta och kompakta konstruktionen gör den enkel att ta med överallt – perfekt för resor eller daglig pendling.Användarvänlig: Plug-and-play-design innebär att du kan ansluta den snabbt och enkelt utan någon installation.Robust och hållbar: Tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig användning och pålitlighet.
VIDVIVE Lightning till 3,5 mm hörlursadapter. Perfekt för att ansluta dina hörlurar med 3,5 mm-kontakt till din iPhone eller iPad med Lightning-kontakt.

Varenr. 647 183 723

Visninger 20

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

VIDVIE Lightning till 3,5 mm hörlursadapter

Slutter 6 nov. 14:13

99 SEK

VIDVIE

Malmö, Sverige

4.9

VIDVIE

Verificeret

Topsælger

122 anmeldelser

Læs anmeldelser