Beskrivelse

Oversat af

Köpta från konkursauktion, 10-pack 2 meter original Apple Lightning till USB-kabel.

Apple Lightning till USB-kabel (2 meter):

Få en pålitlig och snabb laddning med den officiella Apple Lightning till USB-kabeln på 2 meter. Denna kabel är perfekt för både laddning och synkronisering av dina Apple-enheter. Med en längd på 2 meter får du extra räckvidd för att bekvämt kunna använda dina enheter medan de laddas.

Huvudfunktioner:

Hög kompatibilitet: Kompatibel med alla enheter som har en Lightning-kontakt, inklusive iPhone, iPad och iPod.Snabb laddning och synkronisering: Stödjer snabb laddning och effektiv dataöverföring.Officiell Apple-kvalitet: Tillverkad av Apple, garanterar högsta kvalitet och kompatibilitet.Extra längd: Med 2 meter kabel får du mer flexibilitet och frihet jämfört med standardkablar.Tekniska specifikationer:

Längd: 2 meterAnslutning: Lightning till USB-AMaterial: Högkvalitativ plast som är slitstark och hållbarVarför välja Apple Lightning till USB-kabel?

När du väljer en officiell Apple Lightning-kabel säkerställer du att dina enheter laddas på ett säkert och effektivt sätt. Denna kabel är designad för att fungera perfekt med dina Apple-produkter och förhindrar problem som kan uppstå med tredjepartskablar.

Användningsområden:

Hemma: Använd den längre kabeln för att bekvämt ladda din enhet från ett avlägset uttag.På kontoret: Håll dina enheter laddade och synkroniserade vid skrivbordet.På resan: Ta med den extra långa kabeln för att säkerställa att du alltid kan nå ett eluttag.

Varenr. 637 287 004

Visninger 149

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 7 juli 17:39

10-Pack Apple Original Lightning till USB-kabel (2 meter)

Førende bud

|

110 SEK

Slutter om

Elinhedlundd

Trollhättan, Sverige

5.0

Verificeret

11 anmeldelser

Læs anmeldelser