Beskrivelse

Oversat af

Rock Experience Scandia Evo Pants är en teknisk skidbyxa designad för att erbjuda optimalt skydd och komfort i de mest krävande förhållanden på berget. Byxan är konstruerad med ett 3-lagers poly pongee-material som har en TPU-finish och ett vattentätt membran, vilket ger ett imponerande vattenmotstånd på 20 000 mm och hög andningsförmåga (20K). Detta gör dem idealiska för intensiva aktiviteter där både skydd mot väder och god ventilation är avgörande.

Alla sömmar på byxorna är tejpade för att ytterligare stärka skyddet mot väta, medan förstärkningsmaterial vid bensluten skyddar mot slitage från kängor och vassa kanter. De vattentäta dragkedjorna håller fukt ute, även under kraftigt snöfall eller blöta förhållanden.

Scandia Evo Pants har ett justerbart midjeband med ett komfortabelt innerfoder som säkerställer en anpassad och behaglig passform. För ytterligare flexibilitet finns fästen för hängslen, vilket ger extra stöd under långa dagar i backen. Ventilationsdragkedjor med meshinlägg vid benen tillåter en effektiv luftcirkulation för att snabbt släppa ut överflödig värme, samtidigt som mesh-materialet hindrar snö från att tränga in.

Byxorna är också utrustade med inre damasker vid bensluten, som tätar kring pjäxorna och förhindrar att snö och kyla kommer in. Detta gör Rock Experience Scandia Evo Pants till ett utmärkt val för den seriösa skidåkaren som söker hållbarhet, skydd och bekvämlighet under varierande alpina förhållanden.

Varenr. 647 902 951

Visninger 55

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

 

Samlet fragt

7 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

HELT NYA Rock Experience Skidbyxor Herr stl M - REK.PRIS 2800:-

Slutter 27 okt. 19:45

Førende bud

11 SEK

Outdooroutlet

Ås, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

1 930 anmeldelser

Læs anmeldelser