Beskrivelse

Oversat af

Skidjacka och byxor i storlek 42, endast använda under 1 veckas skidsemester förra året. I väldigt bra skick, säljs pga viktnedgång så de passar inte längre. Nypris ca 2500kr

Varmfodrad skidjacka med vaddering och yttertyg i återvunnen polyester. Jackan har vattentätt yttertyg, bra andasfunktion och tejpade vattentäta sömmar för att ge ett så bra skydd som möjligt mot regn och snö. Den har vattentäta dragkedjor framtill och på utsatta fickor. Den har också en justerbar huva som passar över hjälm och som har en skärm framtill för att skydda ansiktet mot snö och regn. Jackan är även försedd med flera praktiska fickor, snölås i midja och ärmslut samt ventilationsöppningar under ärmarna. Den har dessutom en högre innerkrage med mjuk fleece på insidan och en meshpanel i ryggen för att ventilera bort extra värme. Plagget är fritt från miljöfarliga fluorkarboner.

Ski Pant från Everest är varmfodrade skid- och snowboardbyxor med vind- och vattentätt yttertyg och effektiv andasfunktion. Byxorna har heltejpade sömmar för optimalt skydd mot regn och snö så att du håller dig torr och bekväm hela dagen. De har också ett material med låg friktion på insidan framtill för att ge bra värme och för att göra det smidigt att komma i och ur byxorna. Midjan är justerbar för bästa passform och har också avtagbara hängslen och hällor för bälte. Byxorna är även utrustade med sidofickor med vattentät dragkedja och med förböjda knän för bättre rörlighet. I bensluten finns ett invändigt snölås för att hålla snö och kyla ute, och bensluten är dessutom förstärkta på insidan för att bättre stå emot slitage från skidornas vassa kanter. Plaggets vattenavvisande ytbehandling är fri från PFAS och innerfodret är färgat med energibesparande Solution Dye-teknik.

Varenr. 646 956 233

Visninger 47

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

 

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Skidkläder Everest dam storlek 42

Slutter 12 okt. 19:28

Udbudspris

0 Bud

1 300 SEK

Mariiiae

Hägersten, Sverige

4.9

Verificeret

61 anmeldelser

Læs anmeldelser