Beskrivelse

Oversat af

Oöppnad. Kvitto finns. Storlek XL. Nypris 2300 kr.

It's perfect - now make it better
Columbia, skidjacka för damer, Lay D Down II
Ska du ut på pisten nu i vintern? Glöm då inte att ta med dig denna dunjacka från Columbia. Tach vare duninsuleringen och kragen av fuskpäls kan du hålla värmen med stil. Jackan briljerar med sina små silverprickar som reflekterar och behåller kroppsvärmen samtidigt som tyget avleder fukt och andas. Dessutom finns ventilerande dragkedjor på underarmen som gör det ännu lättare att bli av med överflödig värme och svett. För att jackan ska sitta ännu bättre och ge mer skydd från kylan kan man justera ärmarna med inbyggda tumöglor, fållen, samt huvan vilken även kan tas av helt. Utöver detta har jackan också ett inbyggt snöstopp som håller ute snön om du ramlar då den är uppknäppt. Mobiltelefonen och andra små benödenheter kan förvaras i framfickorna eller innerfickan (alla med blixtlås), och utöver detta finns det en ficka för liftkortet och en för skyddsglasögonen.

Columbia
Columbias kläder är utformade för äventyr. Vandrare, joggare, och naturentusiaster övertygas alla av våra designer. Columbias teknologier ser till att även de mest extrema äventyrarna kan bära passande och bekväma kläder.

Värmereflekterande Omni-Heat-beläggning
Den termiska beläggningen Omni-Heat andas väldigt bra och är utrustad med små silverprickar som reflekterar kroppens utsöndrade värme. Tack vare detta håller du lätt och effektivt värmen.

Varenr. 645 225 615

Visninger 19

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Man. 23 sept. 23:50

Columbia dam Skidjacka Lay D Down - Oöppnad

Udbudspris

|0 Bud

650 SEK

Slutter om

Esk3506

Eskilstuna, Sverige

Verificeret

2 anmeldelser

Læs anmeldelser