Beskrivelse

Oversat af

Upptäck den tidlösa skönheten i denna blåste Lapis Lazuli, en ädelsten känd för sin rika, djupblå färg med gyllene pyritinslag. Lapis Lazuli har använts i århundraden för sina dekorativa och spirituella egenskaper, och är värderad för sin förmåga att främja visdom, inre frid och självkännedom.

Denna lapis lazuli har valts fram bland tusentals stenar som en vacker och högsta grad samlar föremål. Naturell som den är!

Denna råa Lapis Lazuli kan användas och placeras på flera sätt:

Meditation och Healing: Använd den som en del av dina meditationer för att förbättra insikter och öka den andliga medvetenheten. Håll den i handen eller placera den nära dig under meditationen.

Hem- och Kontorsinredning: Placera stenen på en hylla, skrivbord eller i ett gemensamt utrymme för att skapa en lugn och harmonisk atmosfär. Dess skönhet och energi kan förbättra både arbets- och bostadsmiljöer.

Låt din kreativitet flöda och använd Lapis Lazuli för att skapa unika smycken som halsband, armband eller örhängen. Den naturliga stenen ger varje smycke en rustik och äkta känsla.

Använd stenen som en dekorativ detalj på matbordet eller soffbordet för att ge en touch av naturlig elegans och mystik.

Oavsett hur du väljer att använda eller placera din råa Lapis Lazuli, kommer den att vara ett både vackert och meningsfullt tillskott till din omgivning.

Vikt: 130 grams
Storlek: 6.5 X 5 cm

Varenr. 645 260 669

Visninger 6

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 20 okt. 15:07

AAA kvalitén naturlig lapis lazuli ädelsten.

Pris

770 SEK

Loyal

Märsta, Sverige

5.0

Loyal

Verificeret

Topsælger

107 anmeldelser

Læs anmeldelser