Beskrivelse

Oversat af

?ELEGANTS DESIGN? En av de utmärkande egenskaperna hos detta damhalsband är dess hjärtformade hänge, det gör detta hjärthalsband delikat och feminint, vilket ger en touch av romantik och sentimentalitet till smycket.

?MATERIAL OCH STORLEK? Detta damhalsband är tillverkat av högkvalitativt 925 silver och behåller sin lyster under lång tid.
Både hänget och kedjan är pläterade med roséguld, och det är resistent mot smuts och är allergivänligt.
Halsbanden är 40+5cm, storleken på hjärthänget är 1,2cm*1,2cm, och den justerbara designen gör den lämplig för de flesta kvinnor.

?MÅNGÅNGSIDIG TILLBEHÖR? Det här silverhalsbandet är perfekt för kvinnor i alla åldrar och kan kläs upp eller ner för att passa alla kläder eller tillfällen, och det kan också bäras för sig eller i lager med andra halsband för en chic och trendig look.

?KOMFORTABEL? Detta damhalsband är lätt och bekvämt att bära, så du kan bära det hela dagen utan att känna dig trött.

?PERSONLIG GÅVA? Detta halsbandssmycke är en perfekt present till kvinnor, oavsett om det är för en födelsedag, årsdag eller alla hjärtans dag. Och oavsett om du köper det till din mamma, syster eller flickvän, kommer hon att älska det. Det är en gåva som kommer att komma ihåg för alltid.

Varenr. 636 975 537

Visninger 26

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Fre. 26 juli 10:46

S925 Silver Med Zirkoner Halsband pläterade med roséguld

Pris

149 SEK

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

447 anmeldelser

Læs anmeldelser