Beskrivelse

Oversat af

? Teknik: Skapad med den fascinerande Dutch Pour-metoden, inspirerad av den skickliga konstnären Rinske Douna. Denna målning har varsamt brännits med värmepistol för att få fram färgcellernas skönhet, vilket gör att nyanserna verkligen poppar och flödar över duken.

?? Färgpalett: Målad med högkvalitativa Amsterdam akrylfärger, konstverket har en djup Preussisk blå bakgrund, kombinerad med fängslande virvlar av Venetiansk ros, turkosgrön/blå, kraftfull primärgul, och rik magenta. Färgerna smälter samman i en fantastisk symfoni av flytande rörelse.

?? Storlek & Duk: Med måtten 70 cm bred och 100 cm hög är denna målning uppspänd på en djup kantduk (35 mm), vilket ger den ett professionellt avslut och en imponerande närvaro på väggen.

?? Konstnär: Skapad av Tiago Pinheiro, en amatörkonstnär som brinner för Dutch Pour-tekniken. Trots att han fortfarande utvecklar sin stil, gör Tiagos känsla för detaljer och förmåga att fånga rörelse detta till ett anmärkningsvärt verk.

??? Varför det sticker ut: Målningens dynamiska färger och unika abstrakta komposition gör den till ett perfekt tillskott för alla moderna miljöer. Oavsett om du är konstälskare eller letar efter en iögonfallande pjäs, kommer detta konstverk att ge energi och sofistikering till din omgivning.

Finns i Sickla, Nacka, Stockholm. Kan skickas.

Unikt verk – Gör det till ditt idag!

?? Kontakta mig för att köpa!

Varenr. 645 941 845

Visninger 11

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 6 okt. 22:31

Målning med Dutch Pour Teknik (2 st)

Udbudspris

|0 Bud

1 000 SEK

Slutter om

pinh100

Nacka, Sverige

pinh100

Verificeret

1 anmeldelser

Læs anmeldelser