Beskrivelse

Oversat af

Färglitografi av Kjell A Nilsson, etat 4/5, signerad och numrerad i upplaga om 20 exemplar. Motivets mått är 21 x 19 cm, oramad (bladet större).

I mitt arbete med grafiskdesign som jag har arbetat med sen slutet på 60-talet har konsten alltid funnits i mitt hjärta.

Under 80-talet studerade jag i 10 års tid på ABF´s kvällskurser under ledning av min dåvarande mentor Malmökonstnären Tage Nilsson. En lärorik tid som innebar mycket naturmåleri i olja och där ljuset i målningarna var det viktigaste uttrycksmedlet – en lärorik period i mitt liv.

Idag jobbar jag med akryl som passar mitt skapande bäst.

Arbetet med grafisk formgivning är en process under estetiskt och precist formspråk – ett formspråk som även ger uttryck i mitt fria skapande.

Starka minnen från mina sommrar på Österlen till min favoritstad New York har etsat sig fast i mitt skapande. Med musik och texter från Leonard Cohen skapar jag mina Manhattan bilder där det oftast finns en röd tråd till Österlen – det handlar om identitet och ensamhet. Signalerna som finns i New York finns även i byarna på Österlen och vår närhet. Bluesens blå toner är mitt avtryck på duken.

Mitt namn är Kjell A Nilsson och är verksam och bor i Bunkeflostrand utanför Malmö där jag har min ateljé”.

OBSERVERA!

Vi samfraktar gärna vid flera köp- se våra övriga annonser och lägg gärna till oss som favorit! Försändelser som skickas med Schenker avgår på torsdagar. Kan om så önskas även avhämtas fraktfritt i centrala Lund. Se alla våra annonser: http://www.tradera.com/butik/BroderGrå

Villkor för köpet:

-14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal (mejl oss tillhanda inom 14 dagar från mottagandet av varan)

- köparen står för frakten och refundering sker först när varan kommit i retur i samma skick som vid avsändandet

- frakt av ömtåliga objekt (ex litografi med glas) medför alltid en risk för ex krossat glas- vi packar med omsorg men kan inte ta ansvar för speditörens hantering. Observera att vårt ansvar som säljare upphör vid inlämnandet till speditör- reklamation av skadad försändelse sker hos speditören.

- vi skickar försändelsen till den adress du uppgivit till tradera. Kontrollera gärna att den är uppdaterad.

- varan är begagnad - bruksslitage kan förekomma.

Varenr. 644 765 318

Visninger 49

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 29 sept. 18:06

Kjell A Nilsson – Who are you, signs in the sky etat 4/5

Udbudspris

|0 Bud

10 SEK

Slutter om

BroderGrå

Skurup, Sverige

5.0

BroderGrå

Virksomhed

Topsælger

4 448 anmeldelser

Læs anmeldelser