Beskrivelse

Oversat af

Jag säljer en fantastisk Limited Edition Displate med namnet ”The Dark Side” från Star Wars. Detta är en licensierad produkt från Star Wars/Disney.

Denna Displate har nummer 83/1500.

Denna Displate som jag säljer såldes slut på 2 dagar och är en av de mest populära som någonsin sålts, den lyser i mörkret, och har många andra 3D effekter osv (läs längst ner i beskrivningen för en full beskrivning).
Jag har endast öppnat lådan för att ta bilder, samt för att se till att inget är trasigt.
Det följer med en 30% rabatt kod på Displate’s hemsida som även har ett klistermärke, deras ”wall mounting system” och en ”storage sleeve” som jag fick med när jag köpte denna Displate då jag är medlemm i deras ”Displate Club”.
Man monterar enkelt magneten på väggen och sätter upp tavlan då den är magnetisk, dom använder magneter för att inte behöva såtta skruvar väggen och får fula märken. Det finns en youtube video på hur man gör om man blir osäker. Jag har personligen massor med Displate’s på väggen och kan intyga på att det inte blir några märken när man tar bort magneten deån väggen. Det går även att köpa fler magneter från Displate.com om man behöver ett par extra (det finns 3 pack och 9 pack).
Det som är bra med att tavlan är magnetisk är att man kan ändra positionen så mycket man vill, hela baksidan av tavlan är magnetisk.

Jag har satt priset på vad den säljer för på Ebay, men det är mycket dyrare med frakten och eventuella skatter på Ebay, så det blir billigare att köpa härifrån på Tradera.

Jag kommer att skicka tavlan med extra skydd (som tex bubbelplast) och det finns även skydd för hörnen (som du kan se i bild 4) som försäkrar att hörnen inte skadas i frakten.

Jag kan lägga till en extra magnet för 30kr, då har man lite extra säkerhet ifall man inte skulle lyckas med den första magneten, kontakta isåfall mig så ändrar jag priset.

Displate beskriven denna Displate som följande:

The temptations of the Dark Side lured Anakin Skywalker onto the path to becoming Darth Vader. Official Star Wars™ art finished with a holographic effect.
45 cm / 32 cm
3D-printed Anakin Skywalker
3D-printed Darth Vader
Glossy details
Glowing in the dark lightsaber
Matte textured background

Kontakta mig om du har några frågor

Varenr. 645 986 558

Visninger 15

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 27 okt. 16:02

Star Wars Displate (Metal Poster) ”The Dark Side” Limited Edition 83/1500

Pris

1 995 SEK

GLundharn

Sandviken, Sverige

5.0

GLundharn

Verificeret

Topsælger

172 anmeldelser

Læs anmeldelser