Beskrivelse

Oversat af

Trälåda för mynt med plats för 5 mynt.
Asken är ca 34 cm bred va 9 cm djup och ca 3,5 cm hög.

Asken är gjord för 5 mynt i fyrkantiga etuier.
Varje etui fack är 5×5 cm

Köpvillkor
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektsbeskrivningen. Ej funktionstestad betyder att varan kan vara defekt eller ej fullt funktionell.

Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare betalar via länkarna på Tradera. Där kan du välja mellan Swish, betalkort , klarna och PayPal. Om betalning inte har skett inom fem dagar från det att auktionen är vunnen förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Leverans, Samfrakt, Avhämtning
Endast köpare inom Europa

Alla varor fraktas med PostNord . Vi ansvarar dock inte för postens slarv . När paketet lämnat oss upphör vårat ansvar. Vi packar alla varor mycket noggrant och väl. Vi skickar dina varor så fort vi har möjlighet, dock senast 4 dagar efter erhållen betalning.

Vi ordnar alltid samfrakt när det finns möjlighet. Budar du på fler av mina aktioner skicka ett meddelande om du vill samfrakta. Vänligen vänta med betalningen till samtliga aktioner är avslutade så vi kan räkna ut den nya fraktkostnaden
Har du frågor? Välkommen att mejla, eller skriv på annonsen du är intresserad av. Vi finns på plats under kontorstider på vardagar och hör av oss så snart vi kan.

Varenr. 647 487 851

Visninger 21

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

 

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Trälåda för mynt

Slutter 16 okt. 20:39

Udbudspris

0 Bud

10 SEK

Oddas76

Nossebro, Sverige

5.0

Verificeret

11 anmeldelser

Læs anmeldelser