Beskrivelse

Oversat af

Svenska sedlar till ett nominellt värde av 180 kr. Även en Dansk 10 krone sedel. Skick enligt bilderna. Skickar vanligtvis bara spårbart men erbjuder även fraktalternativ med frimärke till denna annons. Tar dock inte ansvar för posten när det inte är spårbart.

Lycka till med budgivningen :)

KÖPVILLKOR

Varubeskrivning

Endast det ni ser på bilderna ingår i auktionen. Varorna är begagnade om ej annat anges och säljs i befintligt skick där slitage kan finnas. Du gör en egen bedömning enligt bilderna. Ej funktionstestad betyder att varan kan vara defekt eller ej fullt funktionell. Vid frågor är det bara att ta kontakt genom traderas meddelande funktion.

Betalning

Endast genom Traderas betalningsvillkor. Vill gärna se en betalning inom 3 dagar efter avslutad auktion/annons. Önskas senare betalning så är det bara att höra av sig genom tradera. Saknas betalning efter 5 dagar och jag inte får tag på köparen så hävs köpet. Vid flera överträdelser spärras du från att handla här.

Leverans & Samfrakt

Jag erbjuder Samfrakt upp till 3 dagar efter vunnen annons. Skickar paketet inom 48 timmar efter att betalning registrerats. Som privat säljare bär jag ansvar fram till inlämningen av paketet till valt ombud. Packar omsorgsfullt och säkert. Kunden ansvarar för att inspektera varans skick snarast efter mottagandet. Skicka ett meddelande om varan skadats under transporten eller skulle försvinna på vägen. Säljaren sköter reklamationen hos posten. Skickar bara med spårbar frakt om inte värdet på paketet understiger 100 kr och får plats i ett brev.

Den adress du angett på Tradera vid bokningstillfället är den jag kommer använda mig av vid bokning av frakt. Ska varan skickas till en annan adress måste du som köpare ändra adressen i din profil innan du betalar varan. Om adressen är fel och varan returneras så återbetalas inte frakten till köparen.

I ship internationally. Contact me if you want shipping rates outside of EU.

Ångerrätt & Reklamation

Som privatperson som säljer på tradera så gäller köplagen. Enligt lagen så har köparen ingen ångerrätt. Undersök därför bilderna noggrant och läs beskrivningen.

Vid reklamation kan du kontakta mig genom traderas meddelande funktion. Bifoga bilder på varan och eventuella skador. Notera att det är skillnad på om varan inte lever upp till dina förväntningar eller om den är defekt, mindre defekter är inte ett giltigt skäl till reklamation. Många av varorna jag säljer är begagnade. Större defekter framgår av bilder och objektbeskrivningen.

Avhämtning

Om ingen annan avhämtningsadress bestäms så kan varan hämtas på en bestämd plats i Kisa. Kan leverera paketet om köparen står för transportkostnaden. Ta kontakt med mig innan du betalar isåfall.
Varorna är då inte packade med emballage.
Avhämtning av vunna varor skall ske inom 14 dagar efter att köpet genomförts.

Kundservice

Bedrivs via traderas meddelande funktion. Svarar på dygnets alla timmar när jag inte sover.

Lycka till att fynda.

Varenr. 645 946 371

Visninger 17

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Fre. 4 okt. 19:39

Svenska Sedlar

Udbudspris

|0 Bud

99 SEK

Slutter om

AnderssonTreasuresSE

Kisa, Sverige

5.0

AnderssonTreasuresSE

Verificeret

25 anmeldelser

Læs anmeldelser