Beskrivelse

Oversat af

Elton John - The Very Best Of Vinyl LP
Europa 1990
The Rocket Record Company & Phonogram - 846 947-1

(Skiva/Konvolut)

VG+(EX)/VG+

Konvolut kanske lite åt det mer sjabbigare hållet men fortfarande mycket fint, lite ringwear och allmänslitage bara. Printade inners i fint skick. Skivorna mycket fina, en del spindlemarks och ytliga hairlines på vissa sidor medan andra sidor nästan ser helt ospelade ut.

Nu i sommar kommer jag skicka upp några auktioner med skivor som jag gallrat ut från min egen samling. Skicket kommer variera men som tumregel kommer allt vara i minst brukbart skick. Jag har i mina år som samlare inhandlat skivor från flera olika genrer, det kommer alltså finnas vitt skilda typer av musik i auktionerna som ligger uppe nu och kommer upp framöver så se till att följa min profil och håll utkik!

Alla skivor är visuellt bedömda om inget annat anges. Jag är inget proffs men försöker gradera så rättvist som möjligt, om problem efter köp uppstår så tveka inte att höra av dig. Jag svarar också gärna på frågor om det är något du undrar.

Samfrakt är självklart möjlig, avvakta efter eventuell vinst av flera köp så återkommer jag med samfrakten.

Vid vunnen auktion så ska köpet genomföras inom 3 dygn efter att auktionen gått ut, om inte annat överenskommits. Packar i bubbelplast med innerpåsen utanför konvolutet i en säker LP-mailer, och skickar med Postnord så snabbt som möjligt. Lycka till med budandet!

Mvh Petter

Varenr. 636 594 652

Visninger 39

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Fre. 28 juni 19:26

Elton John - The Very Best Of Vinyl LP Compilation

Førende bud

|

29 SEK

Slutter om

PetterA23

Farsta, Sverige

5.0

Verificeret

93 anmeldelser

Læs anmeldelser