Beskrivelse

Oversat af

Helt ospelat exemplar på vinyl av era boxen A New Career in a New Town (1977-1982). Bara stått på en hylla och aldrig spelats. Skicket är med andra ord nästan Mint. Dessutom ingår utbytes-vinylen av albumet Heroes. Det var nämligen så att Bowie-fansen klagade så mycket på en volymjustering Tony Visconti gjorde i ”Heroes” remastringen för denna box att Parlophone fick gå ut och erbjuda en extra utbytesvinyl utan den ”störande” volymjusteringen till alla köpare som hörde av sig. Både originalvinylen med Viscontis volymjusteringen samt den extra utbytesvinylen ingår alltså! Se även bild 6 och 7. Extremt vältillverkad vinylbox! Otrolig detaljkvalitet. Väger hela 6 kilo!
Jag skickar väl paketerat. Kan också avhämtas i Stockholms innerstad.
Jag säljer även två andra boxar i Eras-serien så kolla mina övriga auktioner.

Betalning skall ske snarast eller max tre dagar efter avslutad auktion. Din betalning bekräftas alltid av mig.

Jag skickar så snart som möjligt efter mottagen betalning men har många annonser ute så räkna med att det kan ta upp till 7-10 dagar för mig att packa och få iväg paketet. Självklart gör jag mitt bästa för att skicka så snart som möjligt. Behöver du din vara snabbt av någon anledning, ta kontakt med mig så kan vi nog lösa det.

Jag samfraktar om möjligt (om du köper fler saker inom tre dagar). Mindre saker med lågt värde skickas via posten som brev. Jag skickar annars det mesta med Schenker som jag upplever som en bra och trygg speditör. Ditt paket är då också både spårbart och försäkrat för förlust och skada upp till 5000 kronor. För saker med högre värde rekommenderar jag att skicka paketet som rekommenderat och försäkrat paket via posten. Be mig då om prisestimat. Jag personligen ansvarar inte för paket som skadas eller försvinner efter att jag lämnat det till transportören.

Föremålen säljes i befintligt skick så titta noga på bilderna.

Varenr. 633679947

Visninger 293

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Søn. 26 maj 23:00

David Bowie ny vinyl BOX + Heroes replace, A New Career in a New Town 1977-1982

Slutpris

|

2 480 SEK

Auktionen er afsluttet

FredrikStrömqvist vandt auktionen

Kevlarboy

Stockholm, Sverige

4.9

Verificeret

Topsælger

662 anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Mere til dig