Beskrivelse

Oversat af

Skiva/Omslag

VG++

OBS! Bokmärke följer med var skiva.

SOMMARTIDER HEJ HEJ SOMMARTIDER!

I augusti ringde min telefon. Det var Micke Syd Andersson, trummis i Gyllene Tider. Hans morsa skulle flytta och såg mig i Hallandsposten där jag stod på förstasidan och höll en November-platta i näven. Artikeln handlade om min nyöppnade butik ute på landet i Halmstad och såklart min kärlek till Vinylskivan. Dagen efter kom Micke med ett bagage fyllt av plattor. Vi kom överrens om att slänga ut det på Tradera och se om nån jäkel ville ha det. Så här är vi nu!

Plattorna som auktioneras ut är inköpta innan och under tiden Gyllene Tider slog igenom. Micke köpte plattor och inspirerades. Drog med hem till polarna och lirade. Kreativiteten flödade ute i Harplinge. Resultatet kan ni såklart höra på de olika skivorna som Gyllene Tider har släppt genom åren.

Enligt mig så budar du på en liten bit popphistoria och plattan du får hem och sänker ner nålen på är samma som spelades i Mickes ungdomsrum utanför Halmstad i en tid då Gyllene Tider exploderade på den svenska musikhimlen. Vem vet. Kankse har plattan du får hem varit en dirkt inspiration till Sommartider, När vi två blir en eller Flickorna på tv2!

För att stärka proviniensen har jag låtit trycka upp den lilla historien som ett bokmärke att lägga med i var skiva. På så sätt kan historien om Mikes plattor leva vidare även om själva samlingen nu splittras.

Lycka till med budgivningen!!

//Jonas, Halmstad

Dubbel LP går som två LP - Emballagekostnaden är inräknad i fraktkostnaden. Porto: 1-2 - 79 sek // 3-6 - 109 sek

Tänk på att alla skivor är visuellt granskade och har inte spelgraderats (om det inte står tydligt i annonsen). Skulle det vara något du inte håller med om i skick så hör av dig.

Foreign bidders (also outside of EU) can bid. Actual shipping cost based on waight + packing amterial will be applied.

Lycka till med budandet // Good luck with this weeks auction!

//Jonas

Varenr. 645 909 770

Visninger 25

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tors. 3 okt. 18:17

Mammas Barn - Barn som Barn (RARE) // Micke ”Syd”s skivsamling // Gyllene Tider

Førende bud

|

65 SEK

Slutter om

jonnythefox

Halmstad, Sverige

5.0

jonnythefox

Verificeret

Topsælger

732 anmeldelser

Læs anmeldelser