Beskrivelse

Oversat af

THE ISLEY BROTHERS - It's Your Thing
Format: LP
Record:
VG++
Cover:
VG+
Cutout: DH
Label: T-Neck
Country:
US
Year: 1969
Comment: Klassisk platta i bra skick. Bara "It's Your Thing" är värd plattan.

Endast visuell gradering med skalan: G, VG-, VG, VG+, VG++, NM, M.
VG++ lär vara det högsta betyget jag ger för en spelad skiva i fint skick.

Frågor? Kontakta mig om du inte hittar svar bland bilderna eller texten nedan. Är du missnöjd med vunnen auktion? Kontakta mig så löser vi det. Se mina omdömen - jag är inte här för att blåsa någon.


BUD ÄR BINDANDE!

Man kan tycka att det är sunt förnuft men tyvärr måste detta upprepas. Vinner du auktionen så betalar du inom angiven tid. Snälla buda inte om du tycker det här är för komplicerat, inte har pengar eller sitter med en massa dåliga omdömen. Om du undrar något som inte förklaras här så ställ frågor INNAN du budar. Ibland händer oförutsedda saker, skriv ett meddelande då så löser vi saken om du normalt har bra omdömen.

BETALNING
Betalning inom 3 dagar. Av praktiska skäl kan jag inte vänta in lön eller liknande. Jag vill bli av med prylarna. Välj betalsätt Klarna faktura 30 dagar om du vill skjuta upp betalningen.

FAST PRIS

Frågor om fast pris på auktioner ignoreras om du inte direkt kommer med ett prisförslag. Är budgivningen igång behöver du inte ens fråga - auktioner med bud avbryts såklart inte! Om prisförslaget accepteras svarar jag dig och lägger upp ett fast pris. Först till kvarn gäller då. Görs inget köp hyfsat omgående går den tillbaka till auktionsläget och diskussionen är över.

SAMFRAKT
Jag samfraktar så kolla in övriga vinylauktioner. Vinylskivor samfraktas bara med andra vinylskivor. Kombinerar inte frakt med andra typer av auktioner. Detta är för att skydda skivorna.

FRAKT PÅ VINYL
Jag skickar endast spårbart och utgår från Traderas fraktkalkylator. Emballage är gratis tillsvidare. Frakten beräknas på vikt och kartongstorlek. Fr o m 2024-10-15 har Traderas avtal med PostNord uppdaterats och det blir billigare än förut att skicka vinylskivor. Schenker lär kontra men just nu är PostNord billigare.

FRAKTPRIS
Vikten på en LP-skiva kan variera ganska kraftigt. Sen tillkommer vikten på emballage som ökar med antalet skivor. En USA-press från 60-talet kan väga 100 g mer än en tunn 80-talspress. En USA-press från 60-70-talet väger i regel mer än motsvarande UK-press. Nedan är ungefärliga riktlinjer för PostNord men säger absolut inget om slutpriset vid samfrakt:

54 kr - 1-8 LP
59 kr - 6-15 LP
Gatefold är tyngre än 1 LP.
Dubbelalbum räknas som 2 LP

LEVERANS

Jag skickar bara och erbjuder inte avhämtning då jag inte har tid att tajma sånt. Möjligt undantag är om du bor grannskapet och är flexibel med hämtning kvällstid. Jag försöker få iväg ditt paket så snabbt jag kan efter betalning - men ibland kommer livet emellan. Enklast är att följa status på ditt paket via "Mina köp". Den som betalar snabbast hanteras först. Bra öppettider och närheten till Schenker-ombudet gör att jag postar dessa paket snabbast. Längre avstånd till PostNord-ombud med sämre öppettider gör att jag ibland inte hinner posta så fort som jag vill.

PAKETERING
Jag packar noga så din vinst kommer fram säkert. Emballage ökar på vikten och jag tar hellre höjd i förväg med en högre viktklass än att bli fakturerad av PostNord eller Schenker i efterhand. Betydande avvikelser swishas tillbaka om så önskas.

Varenr. 648 677 005

Visninger 26

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

 

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

THE ISLEY BROTHERS - It's Our Thing - LP - US - 1969

Slutter 26 okt. 19:51

Udbudspris

0 Bud

50 SEK

Vinylbum

Stockholm, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

682 anmeldelser

Læs anmeldelser