Beskrivelse

Oversat af

Upptäck musiken som formade en generation med våra tio CD-skivor, som samlar originalartister och tidlösa hits från 1950- och 1960-talet. Denna samling erbjuder en unik resa genom en epok som definierade popkulturen, där rock ’n’ roll, doo-wop och surfmusik föddes.

Varje skiva innehåller klassiska låtar från legendariska artister, som Elvis Presley, Bill Haley och Connie Francis, vilket gör det enkelt att återuppleva de magiska stunder som dessa låtar skapat.
Perfekta för både nostalgiker och nyfikna lyssnare, dessa CD-skivor bjuder på en oslagbar mix av melodier som fick dansgolven att svänga och hjärtan att slå lite snabbare.

Oavsett om du vill koppla av hemma eller sätta stämningen på en fest,är denna samling ett måste. Fördjupa dig i den musikaliska tidsmaskinen och låt dig svepas med av en tid där varje ton berättar en historia. Känn kraften och passionen hos originalverken, och låt dessa oförglömliga hits bli en del av din egen musikhistoria. Missa inte chansen att uppleva dessa tidlösheter i din egen samling!

Varenr. 644 320 121

Visninger 44

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 22 sept. 13:57

Upptäck musiken som formade en generation med "Do you remember" Vol.1-10. CD.

Udbudspris

|0 Bud

1 SEK

Slutter om

midnas

Söderhamn, Sverige

Verificeret

31 anmeldelser

Læs anmeldelser