Beskrivelse

Oversat af

Färdigsydd gardinkappa i konstmaterial och med tryckt julmotiv. Köptes om jag förstått det rätt som metervara under 60/70-talet?
Obs1! Ofållade sidor men förstått att sånt här konstmaterial inte revar upp sig så gissar att det var därför det aldrig gjordes. Troligtvis också ett påsytt kanalband eller om det fanns där redan vid köpet?
Obs2! Bild 5 och 6 så blir det en remsa som släpper igenom mer ljus. Har kollat och är ingen reva eller liknande på tyget. Gissar att det är den lilla glipan högst upp på fönstret och mellan fönsterkarm samt där persiennerna är fastsatta som skapat illusionen då den släppt igenom mer soljus. Alternativt om det tryckta skulle vara lite svagare där och därför släpper igenom mer ljus men inget jag kan se med blotta ögat.

Mått: ca 146 cm x 57/59 cm hög samt väger ca 122 gram.

Sampackar om möjligt och vid intresse så se gärna mina andra auktioner. Flexibel med fraktalternativ så finns det ni föredrar inte med som ett av två valbara alternativ, så bara hör av er innan betalning så kan vi säkert ordna det. Avhämtning är alltid ett möjligt alternativ men i sånt fall tacksam om hämtning då sker inom en vecka efter avslutad auktion.

Varenr. 646 887 460

Visninger 72

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

 

Samlet fragt

7 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Retro, Gardinkappa, Julgardin med tomtar, tryckt motiv, 60/70-tal, 146x59 cm

Slutter 19 okt. 18:06

Udbudspris

0 Bud

25 SEK

RobBer75

Sundbyberg, Sverige

5.0

RobBer75

Verificeret

Topsælger

302 anmeldelser

Læs anmeldelser