Beskrivelse

Oversat af

Säljer ett antikt bolstervar, eller kuddfodral om man så vill, i 100% ull med vacker brodyr. Högst troligt 1800-tal och skick därefter = det har håligheter/slitningar i hörnen och garnet i brodyren har släppt på ett par ställen i dekoren längs kortsidorna. Otroligt fint hantverk, köpt i Dalarna. Jag brukar slakta en stor gammal dunkudde och sy ihop den i passande storlek när jag skall fylla sådana här fodral med innehåll. Väven är ganska tunn/gles, så det går inte att stoppa dun eller annat direkt i fodralet. Med en liten arbetsinsats har du en superfin kudde och tillika en bit kulturhistoria att t ex lägga i kökssoffan! Och du är garanterat ensam om designen ;)

Mått: ca 65 cm lång och 42 cm bred.

OBS! Säljaren har katt, men hemmet är rökfritt!

Betalning emotses INOM TRE DAGAR efter avslutad auktion och jag skickar försändelsen senast tre dagar efter den dag då köparen betalade. Behöver du fler dagar på dig att betala kan du välja faktura 30 dagar via Klarna som betalningsmetod. I annonsen och vinnarmejlet framkommer vilka betalningsmetoder som gäller och jag tar inte emot banköverföringar på ”traditionellt sätt” eller privat swish utanför Traderas betalfunktion.

Jag packar mycket väl och tar inte ansvar för fraktbolagets hantering av paketet. Frakten står vinnaren av auktionen/köparen för. Jag erbjuder i de allra flera fall två olika fraktalternativ och det är de billigaste för just den aktuella försändelsen. Köparen får då själv välja vilket av dessa två som passar bäst. I övriga fall, vilket är då försändelsen är liten och lätt, gäller endast digitalt frimärke eftersom det är det enda ekonomiskt försvarbara alternativet. Fraktpriserna är ingenting jag styr över utan jag gör det bästa jag kan för varje vara som skall fraktas. Fraktbolagen har sina bestämda begränsningar vad gäller mått på försändelser och i övrigt är det vikten som styr.

Lycka till med budgivningen! :)

Varenr. 636 546 893

Visninger 108

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Ons. 26 juni 07:36

Antikt kuddfodral/bolstervar i ull, hemvävt, broderat, allmoge, 65x42 cm

Udbudspris

|0 Bud

180 SEK

Auktionen blev afsluttet uden budgivning

Arkeologen71

Dala-Husby, Sverige

5.0

Arkeologen71

Verificeret

Topsælger

606 anmeldelser