Beskrivelse

Oversat af

Gör ditt hem stilfullt med dessa vackra ljusstakar i mässing från Rydéns Malm, 17,5 cm höga. Den klassiska designen med elegant formgivning ger ett tidlöst och sofistikerat intryck, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Varje ljusstake har en gedigen mässingskonstruktion, vilket ger en både hållbar och exklusiv känsla.

Dessa ljusstakar är ett måste för den som älskar klassisk inredning och högkvalitativa material. Placera dem som ett ståtligt par på matsalsbordet, på spiselkransen, eller varför inte i vardagsrummet för att sätta guldkant på dina kvällar? Mässingens gyllene ton reflekterar ljuset på ett fantastiskt sätt och ger rummet ett extra skimmer.

Ljusstakarna är märkta med "RYDENS MALM", vilket ger dem en autentisk känsla av svensk designhistoria. Rydéns Malm har länge varit kända för sitt kvalitativa hantverk och tidlösa stil, vilket gör dessa ljusstakar till en skatt i både klassiska och moderna hem.

Vänta inte för länge – denna unika chans att äga ett par klassiska mässingsljusstakar från Rydéns Malm är begränsad. Klicka på "Köp nu" och låt dessa bli en del av din inredning!



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Varenr. 646 231 432

Visninger 30

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Eleganta Ljusstakar i Mässing – Klassisk Design från Rydéns Malm

Pris

750 SEK

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Virksomhed

Topsælger

667 anmeldelser

Læs anmeldelser