Beskrivelse

Oversat af

Upplev elegansen från det franska 1900-talet med detta fantastiska vintagefynd! Denna vackra Limoges-skål i mörk koboltblått och guld är ett perfekt exempel på hantverk av högsta kvalitet. Tillverkad runt 1930-talet av erkända Limoges-verkstäder, är denna skål en verklig tidskapsel av stil och finess.

Skålen är prydd med intrikata guldaccentueringar som ger en glansfull touch, vilket gör den till en strålande detalj i ditt hem. Det djupt mättade koboltblå färgtonerna kompletteras av ett klassiskt mönster som fångar ögat och ger en känsla av lyx. Perfekt för både visning och praktisk användning, är detta en idealisk inredningsdetalj för samlare och vintageälskare.

Med sin rika historia och exceptionella design kommer denna Limoges-skål att bli en konversationsstartare i ditt hem. Perfekt att använda som en fruktskål, eller som en elegant dekoration på ditt matbord eller i vitrinskåpet.

Handla nu innan den är borta! Med ett begränsat antal av dessa sällsynta föremål kvar på marknaden, är detta din chans att äga ett stycke fransk kulturhistoria. Kontakta oss för mer information eller för att göra ett köp.

Designad av de skickliga hantverkarna i Limoges, som är kända för sin oöverträffade kvalitet och konstnärliga vision, är detta en investering som kommer att uppskattas över tid. Missa inte möjligheten att förvärva detta fantastiska objekt!



[Skick]

Eftersom det är vintage kan det finnas spår avanvändning, repor, smuts, försämring på grund av åldrande, etc.
Vänligen kontakta oss i förväg om du har några frågor eller funderingar.

Varenr. 642 264 010

Visninger 73

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Fransk Limoges Mörk Kobolt porslin ask, Guld Accent D'Art, Sällsynt Fynd

Pris

400 SEK

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Virksomhed

Topsælger

634 anmeldelser

Læs anmeldelser