Beskrivelse

Oversat af

Letar du efter ett enastående tillskott till din keramik- eller konstsamling? Denna fantastiska stora salladsskål från Moon and Peepers Pottery är en sällsynt pärla som omedelbart drar blickarna till sig. Med en diameter på hela 35 cm, är denna skål inte bara praktisk för att servera sallader och andra rätter, utan den fungerar även som en imponerande dekoration i ditt hem.

Unikt Fiskmotiv och Högkvalitativt Hantverk
Tillverkad i USA med största omsorg och precision, är denna skål dekorerad med ett detaljerat och livfullt fiskmotiv som sveper sig runt skålens yta. Denna detalj gör varje exemplar unikt och skapar en naturlig och harmonisk känsla. Den djupa, blågröna glasyren ger skålen ett elegant uttryck som passar perfekt in i olika inredningsstilar, från rustik till modern.

Perfekt För Samlare och Vintageälskare
Skålen är i perfekt skick utan några som helst skador, vilket gör den till ett utmärkt val för samlare eller för den som uppskattar högkvalitativ handgjord keramik. Moon and Peepers Pottery är känt för sina unika och högkvalitativa keramiska produkter, och denna skål är inget undantag. Med sin robusta konstruktion och detaljrika design är den lika hållbar som den är vacker.

Passar Till Flera Inredningsstilar
Denna skål är ett idealiskt inslag i hem som strävar efter att förena det naturnära med det konstnärliga. Den passar utmärkt till både minimalistisk och bohemisk inredning, samt i mer klassiska miljöer där den kan bli en central dekorativ pjäs.

Sökord:
Salladsskål, handgjord keramik, Moon and Peepers Pottery, fiskmotiv, vintage keramik, amerikansk keramik, unik design, inredningsdetalj.

Skynda dig att lägga bud eller köp direkt innan denna unika salladsskål hittar ett nytt hem! Den är perfekt för dig som vill lyfta din servering eller inredning till en helt ny nivå. Missa inte chansen att äga ett unikt konstverk från en av USA
mest respekterade keramiktillverkare.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Varenr. 641 641 905

Visninger 78

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Handgjord Salladsskål från Moon and Peepers Pottery – Dekorerad i Fiskmotiv

Pris

900 SEK

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Virksomhed

Topsælger

634 anmeldelser

Læs anmeldelser