Beskrivelse

Oversat af


Upptäck denna stiliga kruka från Gefle, ett märke känt för sina högkvalitativa och vackra keramikprodukter. Denna kruka, med en diameter på 19 cm och en höjd på 12 cm, representerar en unik del av svensk keramikhistoria och är tillverkad under mitten av 1900-talet, en period som markerade Gefles guldålder.

Krukan är skapad i robust stengods och kännetecknas av sin eleganta design och klassiska finish. Denna kruka är idealisk för dem som söker en vintage touch i sin inredning och passar perfekt till både modern och traditionell stil. Den sofistikerade glaseringen och den tidlösa formen gör den till ett utmärkt tillskott i både vardagsrum, hall eller trädgård.

Gefle, som grundades i början av 1900-talet, har länge varit synonymt med svensk keramik av högsta kvalitet. Denna kruka bär på ett arv av skickligt hantverk och är ett eftertraktat objekt för både samlare och designentusiaster.

Säkra denna fantastiska kruka innan den är borta! Klicka här för att lägga ditt bud och bli ägare till en vacker del av Gefles keramiska arv.

Gefle Keramik, grundat 1886, har länge stått för högklassigt hantverk och tidlös design. Med sin långa tradition av kvalitet och estetik är Gefle ett namn som fortsätter att fascinera samlare och inredningsälskare världen över.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Varenr. 641 686 693

Visninger 70

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Eleganta Krukan från Gefle – En Tidlös Klassiker

Pris

400 SEK

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Virksomhed

Topsælger

632 anmeldelser

Læs anmeldelser