Beskrivelse

Oversat af

F.A.M.A. presenterar en sann juvel inom urmakerikonsten: Omega Calibre 1332 med den exklusiva och sällsynta waffle-urtavlan – en klocka som överskrider tidens gränser och bär med sig Omegas hantverksmässiga excellens och prestige. Denna klocka har genomgått en omsorgsfull renovering som har återställt dess fulla prakt och funktionalitet, och som nu är redo att förtrolla en ny ägare.

Estetik och Unik Design
Waffle-urtavlan på denna modell är ett konstverk i sig. Den texturerade ytan med sitt fina rutmönster fångar ljuset på ett enastående sätt och skapar ett spel av skuggor och reflektioner som ger klockan ett klassiskt men samtidigt nyskapande utseende. Den polerade boetten tillför en elegant glans, medan det nya glaset garanterar en perfekt vy över varje detalj.

Perfekt Restaurerad
Calibre 1332, ett precisionsurverk från Schweiz, har genomgått en noggrann översyn och restaurering av experter, vilket inte bara garanterar klockans visuella skönhet, utan också dess felfria funktion i många år framöver. Varje komponent har behandlats med största omsorg för att säkerställa att denna klocka fortsätter att hålla tiden med precision och pålitlighet. Den ursprungliga Omega-armbandet, i perfekt skick, fulländar helheten och bibehåller den autenticitet som samlare och entusiaster uppskattar.

Historia och Prestige
Omega Calibre 1332, som lanserades på 1970-talet, är ett resultat av en tid då Omega experimenterade med nya material och tekniker, samtidigt som de fortsatte att upprätthålla sitt engagemang för innovation och kvalitet. Denna specifika modell med *waffle*-urtavla är en sällsynthet inom Omega-klockor, svår att hitta, särskilt i så exceptionellt skick. Kombinationen av den unika designen och det högkvalitativa urverket gör den till en klocka som är högt eftertraktad av **samlare och finsmakare av lyxiga klockor.

Ett Arv för Generationer
Denna klocka är mycket mer än bara en accessoar – den är en familjeklenod som är avsedd att överlämnas från generation till generation och förbli relevant och funktionell genom åren. Den noggranna renoveringen garanterar att den fortsätter att fungera med precision under lång tid framöver, vilket gör den till ett utmärkt val för den som vill investera i en tidlös föremål.

Garanti och Trygghet
Vi på F.A.M.A. är stolta över vår kvalitet och kundnöjdhet. Därför testas klockan grundligt innan den skickas för att säkerställa att den är i perfekt skick. Dessutom erbjuder vi en nöjdhetsgaranti som ger köparen trygghet – om du inte är 100 % nöjd, gör vi allt för att garantera din fullständiga tillfredsställelse.

Denna Omega Calibre 1332 är mer än bara en klocka – den är ett mästerverk som kombinerar historia, stil och precision. En pjäs som fångar uppmärksamhet och beundran, redo att **bäras med stolthet** eller läggas till en prestigefylld samling.

Missa inte chansen att äga en så speciell klocka som förenar tradition och sofistikering, och som är en säker investering för framtiden.

Varenr. 645 319 527

Visninger 55

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tirs. 24 sept. 10:11

En Tidlös Skönhet: Omega Calibre 1332 En Sällsynt och Elegant för Generationer

Førende bud

|

2 000 SEK

Slutter om

Minimumspris ikke opnået

F.A.M.A

Jakobstad, Finland

5.0

F.A.M.A

Verificeret

Topsælger

173 anmeldelser

Læs anmeldelser