Beskrivelse

Oversat af

Säljer en fin Mockberg klocka med röd läderrem. Klockan är i gott skick och har ett elegant utseende. Visst slitage på baksidan. Den har en japansk kvartsrörelse och är vattentät upp till 3 ATM. Perfekt för vardagligt bruk eller till speciella tillfällen. Modell: MO623
Säljs med tillhörande kartong och tags. Har precis bytt till ett nytt batteri.

Info om produkten på nätet:

MOCKBERG BY LINDA HALLBERG LIMITED EDITION MO623

Quartz
Urverket i denna klocka är Quartz, vilket innebär att den är batteridriven. Ett kvartsur är lätt att underhålla och säkerställer att klockan alltid går korrekt.

Rostfritt stål
Klockan är gjord av rostfritt stål, vilket garanterar hållbarhet och kvalitet.
Konstläder
Detta armband är tillverkat av ett syntetiskt material som nära efterliknar utseendet och känslan av äkta läder. Materialet är mycket hållbart med en elegant formgivning.

3 ATM / 30 m
Klockan är vattensäker ned till 30 meters djup (3 atm tryck). Det betyder att den tål vattenstänk, regn, handtvätt m.m. Rekommenderas inte att du simmar eller badar med klockan.

Härdat mineralglas
Mineralglas är en härdad och värmebehandlad typ av glas som är hållbart och står emot mot repor, slag och stötar bra. Det är lättare och mer flexibelt än andra typer av glas, vilket gör det mer beständigt mot splittring vid hårda slag och stötar.

Vänligen studera varan noga på de bilder som finns. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektbeskrivningen. Jag säljer med gott samvete och försöker alltid att beskriva varan så noggrant och ärligt som möjligt, men reserverar mig för eventuella missar då jag är mänsklig.

Allt jag säljer är äkta och säljs i befintligt skick. Samtliga av mina varor kommer från ett djur- och rökfritt hem. Vid frågor kontakta mig innan ni lägger bud. Godtar inga återköp!

Vänligen betala så snabbt som möjligt efter avslutad annons, senast inom 3 dagar.
Om du önskar vänta till lön, kontakta mig innan bud läggs. Alla betalningsuppgifter finns med i Traderas automatiska vinnarmail.

Varan skickas till den adress du angivit på Tradera om inget annat meddelas direkt och skickar varan snarast möjligt efter att betalningen är mottagen.

Frakt tillkommer enligt annonsbeskrivningen och inkluderar porto och emballage. Fraktalternativen står angivet i annonsen, skickar med antingen PostNord, DHL eller Schenker.
Jag ansvarar inte för fraktbolagets hantering, detta gäller både försvunna och skadade paket.

Jag packar alltid mycket väl och samfraktar gärna för att hålla nere portokostnaden om du vinner flera av mina auktioner inom 7 dagar.

Vänligen bjud inte om du inte tänker slutföra affären. Skulle varan inte stämma överens med beskrivningen eller du är missnöjd med affären på något sätt ber jag dig kontakta mig INNAN eventuellt negativt omdöme ges så jag har möjlighet att eventuellt lösa detta. Detta tycker jag är rättvist mot båda parter.
Lämna gärna omdöme när du mottagit varan så lämnar jag självklart också.

Kika gärna på mina andra auktioner :-)

Varenr. 644 444 488

Visninger 52

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tors. 26 sept. 18:22

Limited Edition Mockberg by Linda Hallberg klocka 34 mm

Udbudspris

|0 Bud

899 SEK

Slutter om

JSaxin

Trelleborg, Sverige

5.0

JSaxin

Verificeret

Topsælger

1 202 anmeldelser

Læs anmeldelser