Beskrivelse

Oversat af

AtmosFlare 3D Drawing Pen förändrar hur världen skapar konst. Du kan skapa fantastiska 3D-verk genom att rita och skulptera i luften. Använd din fantasi för att få naturen, djur och föremål att vakna till liv med denn ritpenna!
3D-ritpennan, som rekommenderas för lite äldre barn, kan ge en ny upplevelse när du skapar objekt rakt i luften genom att flytta den fram och tillbaka. Enkel att hantera och använda.

Komplett med olika spetsar, ger den den tjocklek du behöver för att förfina linjerna du gör. AtmosFlare 3D Drawing Pen har snabbtorkande bläck som kyls med det blå ljuset som sitter i enheten.

Skick: använd 1 gång…

***********************************
Kolla gärna in mina andra annonser, då jag just nu har stor garderobsrensning med märkeskläder, skor och accessoarer för dam, barn och herr! Lägger kontinuerligt ut nya saker! Samfraktar gärna!

Jag packar i återvunnet emballage, dels för miljöns skull, samt för att hålla nere fraktkostnaderna. Köparen står för frakten, önskas annat fraktalternativ än angivet, går det givetvis att ordna! Jag ansvarar inte för fraktfirmas ev. slarv.

Bud är bindande! Buda ej om du inte ämnar fullfölja köpet. Utebliven betalning leder automatiskt till negativt omdöme.

Varenr. 646 369 271

Visninger 50

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

 

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

3D PENNA • ATMOSFLARE 3D DRAWING PEN

Slutter 30 okt. 21:15

249 SEK

eeva76

Västra Frölunda, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

1 894 anmeldelser

Læs anmeldelser