Beskrivelse

Oversat af

Här säljes ett vintage brädspel, fotbollsspelet "Landskamp World Soccer" från början av 1970-talet.
Det taktiska brädspelet Landskamp är ett spel för alla åldrar. Som i riktig fotboll spelar två lag emot varandra och det är en genomtänkt taktik som behövs för att vinna mot sin motspelare. En specialtärning är dock avgörande för om taktiken ska gå hem.
Planen är 48x35 cm och består av en massa fyrkanter som spelarna flyttar runt på och passar bollen mellan sig.
Spelet är utgiven i Sverige i början av 1970-talet, och utgiven av den engelska multinationella leksakstillverkaren ”Seven towns limited” som bland annat också har tillverkat "Rubiks kub”.
I Storbritannien gavs spelet ut under namnet ”World Soccer”. Det finns också utgivet i olika varianter i länder som Frankrike under namnet ”But” (Mål) eller ”Foot” (Fotboll) och i Nederländerna under namnet ”Goal!”.
13 spelare finns till varje lag (även om bara elva behövs för själva spelandet). En av de blå spelarna har dock gått sönder, men medföljer. En spelare i varje lag har också fått sina shorts färgade för att särskiljas som målvakter. Medföljer gör också en boll, två målställningar och två specialtärningar. Plus givetvis också spelreglerna. Själva förpackningen har blivit tejpad runt hörnen, men själva spelet är i gott skick. För skick, var god se bilder.

Kolla gärna mina övriga auktioner, jag samfraktar gärna.
Jag ansvarar inte för fraktbolagets hantering.

Varenr. 644 051 958

Visninger 51

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 22 sept. 21:32

Vintage Brädspel fotbollsspelet Landskamp World Soccer från början av 1970-talet

Udbudspris

|0 Bud

99 SEK

Slutter om

chao-69

Göteborg, Sverige

4.9

Verificeret

Topsælger

349 anmeldelser

Læs anmeldelser