Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från tillverkaren!

Info från tillverkaren:
När solen går upp över kalifatets öknar, floder och oaser har en känslig balans rubbas. Som en av många rivaliserande makter i regionen har du nu möjlighet att ändra historiens gång och ta makten själv. Den ambitiösa sultanen sitter i ett gyllene palats och presiderar över stora arkitektoniska verk. Den hemlighetsfulle Murshid arbetar för att i hemlighet undergräva de centrala myndigheterna genom ett expansivt nätverk av agenter.

Nomadernas vandrande stammar strävar efter att så oenighet för att säkra sysselsättning för sina erfarna legosoldater. Krigsherrens härjande styrkor sveper över landet och jagar efter löften om plundring. Och inför kaos och osäkerhet strävar kalifen efter att bevara ordningen genom militär makt. Kommer du att framgångsrikt navigera i detta nät av rivaliteter och bli framträdande, eller kommer du att tjafsa med dina mindre motståndare och försvinna i dunkel?

Crescent Moon spelas över tre år (eller fyra år i långspelet). Varje år kommer spelare att vidta fyra åtgärder som kan vara att distribuera nya arméer, värva legosoldater, bygga befästningar och bosättningar, erövra nytt land, utöka sitt inflytande och mycket mer. Varje karaktär har en unik pool av förmågor och tillgängliga handlingar, som kommer att forma deras spel, oavsett om det är sultanen, som inte kan bygga upp sin egen armé och måste vara beroende av legosoldater, eller Murshid, som kan använda sitt politiska inflytande för att blanda sig i andra karaktärer. ' strider. Spelare kan köpa kraftfulla kraftkort som representerar knep, kloka rådgivare och specialistenheter från en marknad som delas mellan alla spelare. I slutet av varje år får spelarna poäng enligt sina egna unika karaktärsmål, och i slutet av spelet vinner spelaren med flest poäng.

Crescent Moon är ett områdeskontrollspel för fyra eller fem spelare. Ta rollen som en av fem radikalt asymmetriska karaktärer, var och en med sina egna mål att uppfylla, unika handlingar att använda och spelförändrande speciella krafter att använda. Bygg symbiotiska relationer med dina allierade, undergräv dina rivaler och välj dina vänner och fiender klokt i detta mördande spel om makt och politik.

—beskrivning från förlagetOm oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 642 031 554

Visninger 49

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Crescent Moon till Sveriges lägsta pris! 7.2 på board game geek

Pris

499 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 331 anmeldelser

Læs anmeldelser