Beskrivelse

Oversat af

Detta är en ny variant av det lilla favoritspelet Dungeon mayhem, nu med karaktärer från Marvel-universumet.
Det är en superrolig, superspännande superhjälteuppgörelse!
I detta snabba och rasande, lättlärda spel för familjer och barn över 8 år, väljer spelarna en karaktärslek och spelar kort som har unika superkrafter och allierade. Utnyttja Black Panthers hastighet, lär dig kraften i manipulation med Scarlet Witch, släpp loss Captain Marvels kosmiska krafter eller lägg strategier med Iron Mans vapenförråd. Spelare skyddar sina träffpunkter samtidigt som de skadar motståndarna när de försöker bli den sista superhjälten som vinner.
Marvel Mayhem-kortspelet innehåller komiskinspirerade anpassade illustrationer, ikoniska Marvel-karaktärsfraser och rolig humor.
Detta roliga kortspel är fyllt med action och spänning och kan spelas på cirka 10 minuter. Bryt ut spelet för en familjespelskväll. Det är en fantastisk present till Marvel-fans.


Betyg på BGG: 6.6
Ålder: från 8
Antal spelare: 1-4 Bäst på 4
Speltid: ca. 10-20 min

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 578 742 356

Visninger 427

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Marvel Mayhem 2-4 spelare (Svenska versionen

Pris

149 SEK
Annoncen er afsluttet

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 102 anmeldelser