Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Vallejo
Vit Sprayfärg

Den perfekta kombinationen av baslack och högpigmenterad färg, utvecklad för användning på alla metall-, plast- och hartsmodeller och miniatyrer. Vår nya originella och unika sprayformel lämnar en perfekt matt och självutjämnande finish, designad för att respektera och föra fram även de finaste detaljerna i modellerna och miniatyrerna.

Hobby Paint-sortimentet innehåller 3 grundfärger, 19 fantasinyanser 5 WWII AFV och 4 WWII infanterifärger.

Färgerna är en perfekt matchning med motsvarande nyanser som finns tillgängliga i vårt spel- och modellfärgsortiment så båda målningsteknikerna kan kombineras. Varje Hobby Paint visar originalfärgen applicerad på den färgade ringen runt toppen och är utrustad med 2 olika munstycken; en med lågt utloppsflöde, speciellt rekommenderat för fina linjer och små detaljer, och det andra med medelstort utloppsflöde, rekommenderat för tjockare linjer och för att täcka större ytor; lågtrycksventilen möjliggör utmärkt spraykontroll.

Sortimentet kompletteras med 3 olika lacker: glans, matt och satin, rekommenderas för att ge extra skydd när du hanterar dina figurer och för att ge dem ett övergripande enhetligt utseende.


Primers i aerosol för baslack. Brandfarligt. Lösningsmedelsbaserad, innehåller inte CFC eller toluen.

ANVÄNDNINGSGUIDE
1. Rengör och avfetta föremålet som ska målas noggrant. Skaka burken kraftigt i 1 minut efter att du hört mixerljud.
2. Håll burken vertikalt, 25 cm från ytan, och börja måla snabbt flera tunna lager för att undvika att den rinner eller droppar.
3. Låt beläggningen torka i cirka 5 minuter. Rengör ventilen genom att hålla burken upp och ner och spraya tills bara klar gas kommer ut.


Förpackning:

Sortimentet finns i en 400 ml. / 9,31 oz. / 264 g. burk.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 644 930 099

Visninger 41

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

White spray - Vallejo Base Primer Spray

Pris

155 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 330 anmeldelser

Læs anmeldelser