Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:
Adolf Hitlers aggressiva kampanj över hela världen säkerställde att hans trupper skulle möta fienden i alla miljöer och klimat. Ingen var mer oförlåtande än de hårda vintrarna på östfronten eller i de italienska kullarna och bergen. Den fyndiga tyska Landern fick ofta nöja sig med lite mer än sina standardutgåvade yllerockhandskar, halsdukar och en fast beslutsamhet att inte bara avvärja kylan, utan också kunna slåss och vinna.

Det här boxsetet är en utmärkt utgångspunkt för en tysk vinterstyrka, oavsett om du har för avsikt att göra kampanj i Battle of the Bulge, de kalla italienska vintrarna eller den bittra kampen på Ostfront. Med en stark bas av infanteri i sin kärna, stödd av kraftfulla tyska rustnings- och vapenlag, kommer du att ha en visuellt slående styrka redo att tackla amerikanska, brittiska eller sovjetiska motståndare.

Boxen innehåller:
48 plastinfanteri i storrockar
1 tyskt högkvarter i metall
1 metall MMG Team
1 metall Medium Mortar Team
1 plast Opel Blitz/Maultier
1 plast Panzer IV

Modeller levereras omonterade och omålade

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 644 884 718

Visninger 42

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

NY! German Heer (Winter) Starter Army - Bolt Action starter army Warlord

Pris

1 069 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 329 anmeldelser

Læs anmeldelser