Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop:
Tyranid Warriors är de mest anpassningsbara av alla Hive Minds bioformer. De är effektiva mördarmaskiner med förmågan att använda en mängd olika biovapen symbioter. På slagfältet hittas de slåss både på nära håll och på långt håll, och bildar en viktig länk i Tyranid-svärmen, och fungerar som reläer genom vilka Hive-tyrannerna utfärdar sina kommandon.

Tyranid Warrior-modellerna kommer i 3 distinkta poser med varje enskild kombination av vapen som finns på ramen. Det finns ett häpnadsväckande urval av vapen att välja mellan, inklusive 3 par franspiskor; 3 par spinefists; 3 slukare; 3 par rivande klor; 3 par lie klor; 3 dödsspottar; 3 par benord; en giftkanon; en hullingförsedd strypare; och 3 par köttkrokar. Dessa kan tas i en mängd olika kombinationer beroende på hur du vill beväpna dina Tyranid Warriors.

Detta kit innehåller också möjligheten att göra en Tyranid Prime. Detta monster utmärker sig med sin egen bröstplatta; huvud och vapen; axelskydd; och har möjlighet att lägga till en liad svans.

Förutom denna mängd alternativ finns det också tillräckligt med binjurar och giftiga säckar för att lägga till hela enheten, och ett urval av 4 olika ansikten för Warriors.

Denna plastsats innehåller 89 komponenter för att göra 3 Tyranid Warriors, eller 2 Tyranid Warriors och en Tyranid Prime.

Denna sats levereras omålad och kräver montering - vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Paints.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett familjeföretag av tv-spelsentusiasten Jan Jonsson med stöd av hans familj. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 644 609 652

Visninger 46

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

NY! Tyranid Warriors Tyranids Warhammer 40 000

Pris

439 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 328 anmeldelser

Læs anmeldelser