Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Riddare av krigshundklass fungerar som jaktflockar för deras Dread Household. Beväpnade med ett eklektiskt utbud av vapen sträcker sig dessa kvicka stridsvandrare före den fruktansvärda skuggan som kastas av större riddare, plockar bort fiendens outriders och bevakar flankerna på sina kolossala mästare. Bland dessa onda motorer frossar War Dog Karnivores i att orsaka blodig förvirring och förtvivlan, och undviker mer potenta distansvapen för att söka den viscerala spänningen som bara slakt på nära håll ger.

Detta flerdelade plastpaket bygger två riddare av krigshundsklass – vilken kombination som helst av krigshundar, krigshundsförföljare eller krigshundsbrigander. War Dog Karnivores är ett monstruöst Lords of War-val som kan ge dödligt närstridsstöd till din Chaos Knights-armé – eller tas som ett vandrande Dreadblade-paket för andra Chaos-styrkor. Beväpnade med en infanteriförstörande skördarkedjetalon och en pansarbrytande slaktklo, är Karnivores också utrustade med ditt val av en ryggsköldsmonterad diabolus tung stubb eller förödande multi-launcher. Varje War Dog Karnivore kan anpassas ytterligare med en mängd olika ledade poser, pansarplätering och unika frontplattor och tillbehör, med sina stora ryggsköldar som gör dem till ett perfekt målningsprojekt.

Detta kit består av 220 plastkomponenter och levereras med 2 x Citadel 100 mm runda baser. Dessutom ingår ett War Dogs-överföringsark med 238 runor, sigils och ikonografi för olika Dread Household. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 643 796 627

Visninger 155

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

NY! Chaos Knights War Dogs 2022 Warhammer 40 000

649 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 417 anmeldelser

Læs anmeldelser