Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:
Om du behöver elitamerikanskt infanteri för att gå längre och göra mer än den "vanliga" kämpande mannen, har du kommit till rätt plats! Rangers är några av de allra bästa trupperna som finns tillgängliga för en amerikansk befälhavare i Bolt Action, som kombinerar veterangris och utmärkt slagfältsrörlighet med all den förödande eldkraft som förväntas av amerikanskt infanteri. Gjorde legender för sina handlingar på D-Day, inklusive stormningen av Pointe du Hoc-klipporna, Rangers är det perfekta valet för en hårt slående amerikansk styrka.

Denna plastbox bildar den perfekta kärnan för en armé av dessa tuffa trupper, och ger dig trettio Rangers som kan sättas samman i en mängd olika trupper och vapenlag - inklusive Ranger-infanterilag, officers-, prickskytte- och bazookalag , för att bara nämna några - för att skapa en verkligt unik Bolt Action-kraft. Varje sprue är helt fullmatad med detaljer och alternativ, från de dynamiskt poserade kropparna och flera armvarianter, till mängden stridsutrustning, inklusive knivar (massor av knivar!), förskansande verktyg, 'Bangalore Torpedo' och 'väska' rivningsladdningar, och mer! En stor variation av huvuden ser till att inga två modeller behöver se likadana ut, med en samling av dem inspirerade av den legendariska Saving Private Ryan – en stor favorit bland krigsspelare överallt!

Amerikanska styrkor är fantastiskt enkla att måla, och dessa Rangers är inget undantag. Med bara ett fåtal färger kan du snabbt och enkelt väcka liv i din samling på bordsskivan, och den häftiga detaljen på dessa plastsprutor ger en fantastisk möjlighet att spänna dina målarmuskler! Oavsett om du stormar stränderna på D-Day, där Ranger-legenden skulle födas, eller trängde in i Tyskland, kommer du att ha en armé som ser bra ut och slår ett seriöst slag på bordsskivan.

Boxen innehåller:
Tillräckligt med plastkomponenter för att göra 30 US Rangers-miniatyrer, inklusive baser.
En mängd vapen- och utrustningsalternativ för att tillåta olika vapenkonfigurationer och grupper.
Ytterligare huvuden inspirerade av filmen Saving Private Ryan.
Monteringsalternativ & målningsguide.
Fullfärgade dekaler.


Obs: Modeller levereras omonterade och omålade

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 640 579 898

Visninger 155

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

NY! US Rangers Plastic Box Set - Bolt Action Warlord Games

Pris

389 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 329 anmeldelser

Læs anmeldelser