Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Legion Command Squads väljs från de mest värdiga och pålitliga veteranerna från Legiones Astartes. Dessa utvalda krigare har tillgång till sin legions finaste krigsutrustning – såsom fina, konstgjorda dräkter av MKIII 'Iron'-rustning, känd för sin skrymmande men hållbara design – och följer med sina befälhavare till kriget som livvakter och adjutanter, bärande en av deras legions stora standarder som en samlingspunkt på slagfältet för rymdmarintrupper.

Denna flerdelade plastsats bygger en Legion Command Squad med fem utvalda krigare. Varje modell är klädd i MKIII artificer-rustning, med en mängd utsmyckade krönade hjälmar och imponerande pallar som anstår deras status. En kan också byggas som en standardbärare, med ett val av två olika legionstandarder för dina trupper att samlas runt, och fyra ikoner för att toppa dem – två lojala och två förrädare.

Satsen innehåller tillräckligt med kraftsvärd och stridssköldar för att utrusta varje modell, som kan byggas med en mängd olika armställningar. Du hittar också bultpistoler, en kraftnäve som kan byggas som en blixtklo, en plasmapistol, en bultpistol, en uppsättning nuncio-vox-kommunikationsutrustning och tillbehör som granater eller hölsterpistoler.

Detta set består av 172 plastkomponenter och levereras med 5x Citadel 32mm runda baser och 1x Legion Command Transfer Sheet. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 637 418 855

Visninger 192

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

NY! MKII Command Squad Legiones Astartes Horus Heresy Warhammer

Pris

349 SEK
Annoncen er afsluttet

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 376 anmeldelser