Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Impulsor är en lätt bepansrad, snabbrörlig attacktransport som gynnas av Vanguard Space Marine-styrkor. Dra nytta av samma avancerade gravitationsimpulsionsteknik som används av det tyngre Repulsor-klassens chassit, har Impulsor vektorstyrda thrusters som erbjuder den mycket större manövrerbarhet. Dess design med öppen rygg gör att den snabbt kan transportera en grupp rymdmarinar in i strid, helt kringgå sådana hinder och leverera sin dödliga last in i stridens hjärta.

Impulsorn är utrustad med ett par stormbultar som standard, men dessa kan bytas ut mot två fragstorm-granatkastare. Fordonet kan också uppgraderas med ytterligare vapen i form av en tung järnhagelstubb och ett val av bellicatus missile array eller ironhail skytalon array. Alternativt kan Impulsor utrustas med en orbital comms array med vilken man kan framkalla en förödande störtflod från rymden, eller en sköldkupol för att erbjuda den ytterligare skydd med ett kraftfullt kraftfält.

Satsen består av 108 komponenter och inkluderade alla Impulsors vapen och krigsutrustning. Modellen levereras med en Citadel 100 mm rund bas och genomskinligt svävstativ som den kan monteras på, samt ett Ultramarines Vehicle Transfer Sheet.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 637 119 851

Visninger 463

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

NY! Primaris Impulsor Space Marines Warhammer 40 000

Pris

599 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 377 anmeldelser

Læs anmeldelser