Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Sekhar är bland de mest dödligt skickliga av alla Neferatas agenter. En mästerlig hypnotisör, hon är kapabel att trollbinda även de starkaste – precis som hon har gjort med ormen Ouboroth, det evigt glupande skalet av en fallen dödsgud.

Denna flerdelade plastbox bygger Sekhar, Fang of Nulahmia, en dödlig ledare för Soulblight Gravelords arméer i spel av Warhammer Age of Sigmar. Övernaturligt självsäker går Sekhar in i striden, med en dödlig Nulahmian warglaive och åtföljd av ett gudeko av den stora ormen Ouboroth, som är redo att slå till vid hennes sida.

Detta kit består av 14 plastkomponenter och en Citadel 60x35 mm oval bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.
Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 634 712 829

Visninger 85

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

NY! Sekhar. fang of Nulahmia Soulblight Gravelords

Pris

319 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 101 anmeldelser

Læs anmeldelser