Beskrivelse

Oversat af

Var med och bjud på detta trevliga analoga ellok från Märklin - artikelnummer 3049, som ingick i satsen 3100 "750 Jahre Berlin" utgiven under 1987.

Det rör sig om ett ellok tillhörande DRG (Deutsche Reichsbahn-Gesellschaft) driftsnummer E 04 17.

Går jämnt och bra. Växlar körriktning med vår analoga 6647-transformator lugnt och mjukt utan några rusningar eller hopp.

Loket är i mycket fint skick. Vi skulle nog till och med sträcka oss till att säga att det är i nära nyskick. Det har förmodligen inte körts med speciellt mycket. Hos oss har det bara stått i vitrin i många år. Det enda mindre felet som vi kunnat upptäcka är att det saknas en isolator på taket ungefär i mitten.

Detaljerna är i många delar utsökta på detta lok. Studera taket och dess alla delar - mycket intressant! Snygga strömavtagare!

På denna YouTube-länk hittar du en trevlig film med loket "in action":
https://www.youtube.com/watch?v=gCLbtmbQLjQ

Nu minskar vi lite på samlingen och därför lägger vi ut detta.

Ingen originalkartong, eftersom den kommer från en sats, men packas naturligtvis mycket väl.

Titta på bilderna för egen bedömning av skicket.

OBS! Se våra andra auktioner som vi har ute nu också!

Frågor eller fler bilder?
Kontakta oss gärna, men gör det i god tid INNAN du lägger bud!

Frakt och betalning
Frakt tillkommer när så anges och betalning önskas senast tre (3) dagar efter avslutad auktion. Betalningsinformation finns i vinnarmejlet från Tradera (Swish brukar vara snabbast/smidigast), vi skickar inget separat vinnarmejl vid vinst av enstaka auktioner. Observera att vi inte ansvarar för Postnords/Schenkers hantering av paketet. Vårt ansvar upphör när paketet lämnats till ombud.

Samfrakt?
Självklart samfraktar vi. Vid flera vunna auktioner så skickar vi en sammanställning (i regel inom 24 timmar efter avslutad auktion). Så snälla, betala INTE direkt efter auktionsslut, utan vänta med att betala tills vi hunnit kolla frakt och då meddelat sammanställning med rätt fraktpris. Vi gör detta så fort vi kan.

Skall du bjuda på fler auktioner med senare avslut och vill ha samfrakt går det naturligtvis också bra. Hör bara av dig och tala om detta. Då kan vi nollställa frakten för de auktioner du ropat in hittills så att du kan betala in dessa löpande efter varje avslutad auktion. När du är färdig hör av dig till oss så får du den sammanlagda fraktkostnaden för alla dina inropade auktioner

Andra betalningsformer?
Vill man betala på annat sätt än de möjligheter som ges i Traderas betalningssystem så vänligen kontakta oss. Frimärken eller kontanter i kuvert godtas inte som betalning.

For international buyers outside EU (e. g. Norway, Greenland, Åland, Switzerland, Great Britain, USA etc) payment via the Tradera payment functions MUST NOT be made according to the conditions and costs for freight distribution. We will contact you with a separate e-mail with the payment information!

Varenr. 648 706 140

Visninger 56

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

=== Märklin 3049 analogt ellok DRG - från sats 3100 - MKT FINT SKICK/NYSKICK ===

Slutter 27 okt. 21:44

Udbudspris

0 Bud

895 SEK

MrsJettaFire

Lund, Sverige

5.0

MrsJettaFire

Verificeret

Topsælger

1 411 anmeldelser

Læs anmeldelser